Sat, 06 May
|Ümitköy Spor Kompleksi
Future Cafe: Çatışmaların Geleceği
💥Çatışmalar Kızışıyor! Yapay zeka, sohbet robotları, otomatik sürüş uçakları, digital marketing, bioengineering, nanobotlar, en güçlü uzay teleskobu ve daha fazlası… “Çatışmaların Geleceği” nereye gidiyor ya da insanlık bu dijital çatışmaların farkında mı?

06 May, 14:00 – 16:00
Ümitköy Spor Kompleksi, 2647. Sokak, Koru, Ankaralılar Cd. no:1, 06810 Çankaya/Ankara, Türkiye
Etkinlik Detayları
💥Çatışmalar Kızışıyor! “Çatışmaların Geleceği” nereye gidiyor ya da nsanlık bu dijital çatışmaların farkında mı? Çatışmaların çözümüne yönelik yenilikçi yaklaşımlar, daha barışçıl bir dünya için kritik bir rol oynuyor.
Gelecek Araştırmaları Enstitüsü Yönetim Kurulu Üyesi Arda Mevlütoğlu, bu alanda olası bir gelecek perspektifine ışık tutuyor.
Etkinlik katılımı sınırlı kontenjanla gerçekleşecektir. Etkinlik günü sizi GAE gönüllülerimiz yönlendirecektir.